ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

Κόψαμε σήμερα την πίτα μας σε μια όμορφη και σύντομη γιορτή, που τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κυρία Ευαγγελίου-Ρίζου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέργιος Τσίρκας, Βαγγέλης Σωτηρίου, Σπύρος Λιβαθινός, Νίκος Χατζηγιάννης, Βασίλης Δελαγραμμάτικας, Χρήστος Στάμος, Μανώλης Γεωργάτος, Κώστας Λάσκος, Πόπη Πατεράκη, Αναστασία Παππά και Αλέξανδρος Αστρινάκης. Μαζί μας ήταν ακόμα ο Πρόεδρος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων Ευάγγελος Κυπαρίσσης και η διευθύντρια του Μουσείου Μαραθώνιου Δρόμου Ρένα Σπανού.

Η χορωδία μας άνοιξε τη γιορτή με κάλαντα Ικαρίας και ένα τραγούδι του δασκάλου μας Χρίστου ΤσιαμούληΤριανταφυλλιά της θάλασσας“. Τα χορευτικά μας τμήματα κέρδισαν επάξια δυνατό χειροκρότημα!
Εντυπωσιακή και η παρουσία του τμήματος καράτε!
Με ιδιαίτερη χαρά βραβεύσαμε τους προπονητές των αθλητικών μας τμημάτων για τη υπευθυνότητά τους, τη συνέπεια και το ήθος τους. Η επόμενη βράβευση θα αφορά στο τμήμα της βιβλιοθήκης!
Οι κυρίες Βούλγαρη Μαρία, Δήμου Ένη, Μπιρλιράκη Ευαγγελία, Βάνα Αποστόλογλου και Φρέρη Μαρία έχουν τον τελευταίο χρόνο ασχοληθεί με την καταγραφή των βιβλίων, την οργάνωση παρουσιάσεων, τη δημιουργία μικρής βιβλιοθήκης στο κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και συνεχίζουν! Η βιβλιοθήκη μας λειτουργεί ως δανειστική Δευτέρα ως Παρασκευή 5 με 8 το απόγευμα με τη φροντίδα της ίδιας ομάδας!

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στη σημερινή μας εκδήλωση παρουσιάσαμε τη θέση του Συλλόγου μας σχετικά με τη λειτουργία ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο Γραμματικό και τιμήσαμε με ενός λεπτού σιγή όλους και όλα όσα χάσαμε την 23 Ιουλίου 2018. Θυμόμαστε, τιμούμε και προχωράμε!

Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!

Φωτογραφικό Υλικό

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme