ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΕΣΚΑ

Στα πλαίσια της ετήσιας κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που διοργάνωσε η Ε.Σ.Κ.Α., μεταξύ των ομάδων που βραβεύθηκαν, ήταν και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, για την δεύτερη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών τη σεζόν 2018-2019. 

Ο Σύλλογός μας, εκπροσωπήθηκε με σύσσωμη (σχεδόν) την ομάδα της περασμένης σεζόν, αλλά και της φετινής, φανερώνοντας την συνέχεια που υπάρχει στο ρόστερ και το δέσιμο μεταξύ των αθλητών που φοράνε τη φανέλα της ομάδας. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Νίκος Καραβασίλης, ενώ το παρόν έδωσε, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και ο απελθών βοηθός προπονητή της ομάδας, κος Γιάννης Παπαβασιλείου

Η βραδιά ήταν πολύ όμορφα οργανωμένη, από τους υπεύθυνους της ΕΣΚΑ, οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν φροντίσει, την απονομή κάθε σωματείου να συνοδεύει και ένα αντιπροσωπευτικό video, της κάθε ομάδας. Το video, που απέσπασε όμως το καθολικό χειροκρότημα ήταν εκείνο της ομάδας της Νέας Μάκρης, το οποίο ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, κος Βαγγέλης Ιωάννου, χαρακτήρισε ως το πιο συγκινητικό της βραδιάς. 

Δείτε το εδώ

Αμέσως μετά το πέρας της απονομής των μεταλλίων, η αποστολή αναχώρησε αμέσως για την Νέα Μάκρη, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις και στα αγωνιστικά της καθήκοντα, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, απέναντι στην ομάδα της Ε.Φ.Ο.Α. “Σπύρος Λούης”.

Κλείνοντας θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε για μια ακόμη φορά ονομαστικά τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας για την πόλη μας:

Αθλητές
Γιώργος Χαχόλος (αρχηγός)
Άγγελος Χουλιάρας
Θωμάς Δραγάνης
Κώστας Μεγαγιάννης
Γιώργος Δράκος
Αναστάσης Καράμπελας
ΜιχάληςΤσάπας
Μάνος Χριστοφίλης
Γιάννης Ζαφειρόπουλος
Πέτρος Δήμητσας
Ιάκωβος Παπαδόπουλος
Γιώργος Καρυώτης
Μάνος Αναματερός
Γιάννης Χαλκουτσάκης
Μπάμπης Μουρίκης
Γιώργος Χρυσανθόπουλος
Χρήστος Κωνσταντίνου
Γιώργος Πόγκας
Γιάννης Μπούτζης

Προπονητής
Σπύρος Μπούτζης

Βοηθός Προπονητή
Γιάννης Παπαβασιλείου

Έφορος – Στατιστικολόγος
Νικόλαος Μοριανός 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme