ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης“, που γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, προχώρησε σε βράβευση των χορηγών της Ακαδημίας Μπάσκετ. 

Με τη βράβευση αυτή οι άνθρωποι του Συλλόγου, σκοπό είχαν να ευχαριστήσουν τους επαγγελματίες της περιοχής μας, οι οποίοι στο κάλεσμα μας για ενίσχυση της ακαδημίας μας και παροχή ΔΩΡΕΑΝ εμφανίσεων σε ΟΛΑ τα παιδιά, δεν δίστασαν, να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη ώστε να χαρίσουν πολλά χαμόγελα στα πιτσιρίκια που μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ στις ακαδημίες μας!

Την παρουσίαση της βραδιάς είχε επιφορτιστεί ο αντιπρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και έφορος των τμημάτων Μίνι και Προμίνι αγοριών, κος Γιώργος Μπογιατζής, ο οποίος καλωσόρισε τους γονείς στις κερκίδες ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του Συλλόγου, όλους τους χορηγούς μας:

Τον κο Ελευθέριο Νικολάου, ιδιοκτήτη της εταιρίας “Χρώματα – Σιδηρικά – Νικολάου” αναδεικνύοντάς τον ως Χρυσό Χορηγό Ακαδημίας Μπάσκετ Νέας Μάκρης, στον οποίο ο Σύλλογός μας χάρισε μια μακέτα της εμφάνισης και μια αναμνηστική εμφάνιση της Ακαδημίας μπάσκετ. Ο κος Νικολάου, για πάνω από 3 χρόνια ενισχύει οικονομικά το Σύλλογό μας και στέκεται αρωγός σε οτιδήποτε του ζητήσουμε.

Το κατάστημα του κου Νικολάου βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, στο 30ο Χλμ, στην Αγία Μαρίνα – Νέας Μάκρης, τηλ.: 2294093211, email:  info@e-nikolaou.gr, ενώ λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) στο site: e-nikolaou.gr

Τους κους Βασίλη και Αντώνη Λουίζο, που εκπροσώπησαν το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο “Ίασις“,  Ασημένιο Χορηγό Ακαδημίας Μπάσκετ Νέας Μάκρης, στους οποίους, ο κος Αντώνης Καλλιανιώτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Έφορος των τμημάτων Παίδων και Παμπαίδων, απένειμε μια αναμνηστική μακέτα της εμφάνισης Ακαδημίας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Σύσσωμη η οικογένεια του πρώην Δημάρχου Μαραθώνα, κου Ιορδάνη Λουίζου, στέκεται για δεκαετίες αρωγός στο εθελοντικό έργο που προσφέρει ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης. Όντας ο ίδιος ιδρυτικό μέλος και εκ των πρώτων προέδρων του Συλλόγου μας, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, με την ευγενική του χορηγία, να χαρίσει πολλά χαμόγελα στα μικρά παιδιά της πολής μας που έχουν επιλέξει τον Επιμορφωτικό, για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και γιατί όχι… κάποια στιγμή να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα μπάσκετ της πόλης μας!

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο “Ίασις Νέας Μάκρης“, βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μαραθώνος και της οδού Αγίας Παρασκευής 2. Διαγνωστικά κέντρα “Ίασις“, λειτουργούν επίσης, στο Μαραθώνα, Λεωφ. Μαραθώνος 134 και στα Σπάτα, οδός Δημάρχου Χρ. Μπέκα 90 στο 30ο Χλμ. Πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε, στην ιστοσελίδα: iasis-med.gr 

Ιδιαιτέρως θερμό, ήταν το καλωσόρισμα στον κο Δημήτρη Κατσανό, ιδιοκτήτη της εταιρίας εμπορίας ελαιολάδου “Alpha Pi“,  τον οποίο ο Σύλλογός μας ονομάτισε ως Χάλκινο Χορηγό Ακαδημίας Μπάσκετ Νέας Μάκρης και του απονεμήθηκε αναμνηστική μακέτα της εμφάνισης Ακαδημίας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης. με το λογότυπο της εταιρίας του.

Ο κος Κατσανός, αποτελεί μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, για πολλά χρόνια παρακολουθώντας τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, τα προγράμματα άθλησης που προσφέρει ο Σύλλογός μας. Οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τη σπουδαία αυτή κίνηση και να βοηθήσει να διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ εμφανίσεις σε ΟΛΑ τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ.

Το κατάστημα της επιχείρησης “Alpha Pi – Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο“, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 143, στη Νέα Μάκρη, τηλ.: 22940 98535, e-mail: info@alphapi-oliveoil.com, ενώ λειτουργεί και διαδυκτιακό κατάστημα (e-shop), στο site: alphapi-oliveoil.com .

 

Μετά από τις βραβεύσεις και τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ξεχύθηκαν στο παρκέ και έπαιξαν με την ψυχή τους το αγαπημένο τους άθλημα, φορώντας τις ολοκαίνουριες και εξόχως εντυπωσιακές εμφανίσεις τους!

Κλείνοντας την παρουσίαση αυτής της όμορφης εκδήλωσης, θέλουμε να επισημάνουμε, ότι ο Σύλλογός μας, στέκεται κοντά στους επαγγελματίες του Δήμου Μαραθώνα και συνάπτει συμφωνίες μαζί τους, προκειμένου να υπάρχει αλληλοσυνεργασία. Στην υπό-ενότητα “Οι Συνεργάτες Μας“, μπορείτε να βρείτε, όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής μας, που συνεργάζονται με το Σύλλογό μας.

Για το λόγο αυτό προτρέπουμε όσους επιθυμούν να διαφημίσουν την επιχείρησή τους, που βρίσκεται στην περιοχή μας, να έρθουν κοντά μας και να σταθούν αρωγοί στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης στη κοινωνία του Δήμου μας, για πάνω από 4 δεκαετίες, μέσα από την αφιέρωση του πολύτιμου ελεύθερου χρόνου όλων εμάς, των εθελοντών μελών του. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα χορηγικά προγράμματα του Συλλόγου, μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme