Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΚΕΔΜΑ, διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Δήμου Μαραθώνα. Στη διοργάνωση, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, είχε πολλαπλή παρουσία, στο πεδίο του εθελοντισμού, όπου σε διάφορα σημεία της διαδρομής, άνθρωποι και μέλη του Συλλόγου προσέφεραν, νερά στους συμμετέχοντες.
Οι διοργανωτές θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα, σε χορηγούς και εθελοντές σε μία πολύ όμορφη τελετή που έλαβε χώρα εχθές στην αίθουσα συνεδριάσεων στο διοικητήριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα, παρουσία του Προέδρου της Κοινωφελούς κο Μανώλη Γεωργάτο και όλης της οργανωτικής ομάδας του 4ου Ποδηλατικού Γύρου. 
Ο Σύλλογός μας, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κο Καραβασίλη Νίκο, ο οποίος παρέλαβε εκ μέρους του Συλλόγου τα αναμνηστικά διπλώματα και τον Αντιπρόεδρο κο Αλεξανδρή Αργύρη, ο οποίος βράβευσε με τη σειρά του εθελοντές και χορηγούς.
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, υπηρετώντας τον εθελοντισμό θα είναι δίπλα σε κάθε δράση του Δήμου Μαραθώνα και της Κ.Ε.Δ.ΜΑ.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme