ΧΟΥΛΙΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΑΡΑ

Μετά την απόφαση του Γιώργου Χαχόλου, να αποχωρήσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Άγγελο Χουλιάρα, περίμεναν ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα μπάσκετ της Νέας Μάκρης δεν θα αργούσε… Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 27/08/2021, έκανε γνωστή, στον προπονητή της ομάδας μας, κο Σπύρο Μπούτζη, την επιθυμία του να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να αποχωρήσει από την Νέα Μάκρη, επιστρέφοντας εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα πριν από 19 χρόνια, στην ομάδα μπάσκετ της Αρτέμιδας.

Ο Άγγελος, ήταν εντός των παρκέ το … “έτερο ήμισυ” του μεγάλου μας αρχηγού Γιώργου Χαχόλου. Στα χρόνια που αγωνίσθηκε με τη φανέλα της ομάδας μας, κατέθεσε σώμα, ψυχή και τόνους ιδρώτα σε όλα τα παρκέ που αγωνίστηκε η ομάδα της πόλης μας.

Παιδί πολύ χαμηλών τόνων, αλλά με χέρι … φωτιά, ήξερε να φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες με πολλά τρίποντα και να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στα χέρια όλων των προπονητών μας.  Ήρθε στη Νέα Μάκρη, από τον Αρτέμιδα, τη σεζόν 2001-2002, έπειτα από παραίνεση του coach Φίλιππα Χαλκουτσάκη, ο οποίος γνώριζε τον Άγγελο από τις ακαδημίες του Αργοναύτη. 

Ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας από το 2001 – 2019. Από το 2014 απότέλεσε το βασικότερο αρωγό, εντός των τεσσάρων γραμμών, της διαδικασίας ανανέωσης του ρόστερ, από παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου μας, καθοδηγώντας τα εξαιρετικά ως συμπαίκτης τους. Κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν οι σεζόν 2007 – 2008 όπου η ομάδα της Νέας Μάκρης έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, τερματίζοντας στην 5η θέση του ομίλου της (την καλύτερη έως τώρα επίδοση) και η σεζόν 2018-2019 όταν η ομάδα μας, επανήλθε στην Β’ ΕΣΚΑ πανάξια κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Ο Άγγελος αποτελεί και μέλος του Hall-of-Fame και το πορτρέτο του κοσμεί τον κεντρικό διάδρομο του Κλειστού Γηπέδου “Γιάννης Δημητριάδης

Ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” είναι ελάχιστο, μπροστά στην τεράστια προσφρορά του “Χούλιο” στο Σύλλογό μας. Αθόρυβα, μέσα από συνέπεια και συνεχή δουλειά, έδωσε το παράδειγμα στους μικρότερους αθλητές μας, αποτελώντας πρότυπο αθλητή, ενώ τις τελευταίες σεζόν, παρότι κάτοικος Π. Φαλήρου, ερχόταν στην Νέα Μάκρη με συνέπεια στις προπονήσεις και τους αγώνες, φανερώνοντας την μεγάλη του αγάπη του για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης

Κλείνουμε, με την ευχή “εις το επανιδείν” καθώς η θέση του Άγγελου Χουλιάρα, μετά το τέλος της καριέρας του, είναι στη Νέα Μάκρη!

Νικόλαος Μοριανός
Γεν. Αρχηγός Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ
Ε.Σ. Νέας Μάκρης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme