ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2019

Όταν ένα Χριστουγεννιάτικο γλέντι, ξεκινάει με χορό από αντιπροσωπία των παιδικών μας τμημάτων, όλα είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν σε μια υπέροχη βραδιά… Και έτσι έγινε!

Για ακόμα μια χρονιά, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, διοργάνωσε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γλέντι του και τα πάντα ήταν υπέροχα! Πάνω από 150 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ) κος Μάνος Γεωργάτος. Ο κος Γιωργος Ζούρος, ιδιοκτήτης του εξοχικού κέντρου “Ο Βασίλης“, που μας φιλοξένησε, φρόντισε για την άψογη βραδιά με εκλεκτά πιάτα και άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό του. Ενώ ο DJ, κος Νίκανδρος Κεπέσης για ακόμα μια χρονιά έντυσε με υπέροχη μουσική τη βραδιά, ανεβάζοντας το κέφι και τη διασκέδαση στα ύψη!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς που είναι: Η ψαροταβέρνα “Το Πλοκάμι“, το εστιατόριο “Ποσειδώνος Γεύσεις“, το εξοχικό κέντρο “Ο Βασίλης“, το γραφείο ταξιδίων “Timothy’s Travel” και η κα Ιωάννα Ζήση, καθώς και όλους εσάς που δοκιμάσατε την τύχη σας, ενισχύοντας οικονομικά το Σύλλογό μας!

Κλείνοντας δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στον υπέροχο δάσκαλο χορού, κο Άγγελο Θεοδωρόπουλο, που επιμελήθηκε το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την εξαιρετική του δουλειά!

Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλές Γιορτές με Υγεία και κάθε Ευτυχία!

Φωτογραφικό Υλικό

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme