Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

18 Νοεμβρίου 2018 @ 20:00 - 23:00

Το Τμήμα Γυμναστικής του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης διοργανώνει, μία ακόμα θεατρική έξοδο την Κυριακή 18/11 και ώρα 20:00 στο θέατρο Δημήτρης Χορν προκειμένου να παρακολουθήσουμε την παράσταση Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ του Αντόν Τσέχωφ.

Ο Βυσσινόκηπος αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου που χάνεται ανεπιστρεπτί. Είναι ένας αποχαιρετισμός σε μια εποχή που τελειώνει και δίνει τη θέση της σε μια καινούργια. Η ζωή αλλάζει, χωρίς να υπολογίζει τους ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια. Κι εκείνοι με τη σειρά τους, αρνούνται να αποδεχτούν την αλλαγή, ζούνε με τις μνήμες του παρελθόντος, κλείνοντας τα μάτια στο μέλλον που έρχεται ταχύτατα κατά πάνω τους. Κι έτσι, ο Βυσσινόκηπος παραμένει ένα έργο σύγχρονο και απολύτως σημερινό. Γιατί είναι γνώρισμα των ανθρώπων σε κάθε εποχή -το ζούμε και στη δική μας- να θέλουμε να μείνουν όλα όπως τα μάθαμε και τα αγαπήσαμε, δεδομένα κι οριστικά. Κι εκείνα να αλλάζουν γύρω μας και να μας παρασέρνουν σ’ ένα μέλλον για το οποίο θα είμαστε πάντα απροετοίμαστοι κι ανέτοιμοι.

Πρωταγωνιστούν: Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Λιγνάδης, Κόρα Καρβούνη, Αθηνά Μαξίμου, Γιάννης Κότσιφας, Σίσσυ Τουμάση, Γιώργος Μπινιάρης, Γιάννης Στόλλας, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Τάσος Δημητρόπουλος, Γεωργιάννα Νταλάρα.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Τιμή εισητηρίου 14 €
Τιμή πούλμαν 5 €

Ώρα έναρξης παράστασης 20:00

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : Λιαπάκη Ιωάννα τηλ. 6948240015

0 Shares

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
20:00 - 23:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Δημήτρης Χόρν
Αμερικής 10
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
210 3612500

Διοργανωτής

Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme