Η 8η Ιανουαρίου 2022, αποτελεί μια ακόμα σημαντική ημερομηνία, στην ιστορία του Κλειστού Γηπέδου Νέας Μάκρης, καθώς έπειτα από συντονισμένες ενέργειες μεταξύ των ανθρώπων του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνος, το πανό με την προσωπογραφία του Γιάννη Δημητριάδη, έλαβε επιτέλους τη θέση του, ώστε να καμαρώνει για πάντα τα “παιδιά” του.

Η ημερομηνία αυτή, έρχεται να προστεθεί στις ημερομηνίες:

Το πανό που απεικονίζει τον αείμνηστο Πρόεδρο, τοποθετήθηκε στο κέντρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, απέναντι από την εξέδρα, από τον κο Νίκο Καραγιάννη ιδιοκτήτη της εταιρίας OPUS-MS, του οποίου ο σχεδιασμός, η εκτύπωση και η τοποθέτηση είναι ευγενική προσφορά.

Η ταπεινότητά που είχε ως άνθρωπος ο Γιάννης Δημητριάδης, είναι βέβαιο πως δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να τολμήσει όχι να κρεμάσει κάποιο πανό, μα ούτε καν φωτογραφία του στο γήπεδο. Όμως, όλοι εμείς που συνεχίζουμε στα χνάρια του, έχουμε αναλάβει και την υποχρέωση να μην αφήσουμε τη σκόνη της λήθης να σκεπάσει την τεράστια προσφορά του. Η τοποθέτηση της προσωπογραφίας του, έχει αυτόν ακριβώς το σκοπό και είμαστε βέβαιοι πως όσοι γνωρίζουν τι έκανε για τον τόπο τούτο ο Πρόεδρος, συμφωνούν πως είναι πολύ μικρό μπροστά στην προσφορά του και στα όσα έχουμε να εξιστορήσουμε σε όποιον μας ρωτάει “Ποιός ήταν ο Γιάννης Δημητριάδης;“.

Εμείς λοιπόν, τα “παιδιά” του, τον ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερε και θα είμαστε πάντα συνεπείς με την υπόσχεση να μην ξεχαστεί ποτέ η ανιδιοτελής και εθελοντική προσφορά του, που αποτελεί φωτεινό φάρο, για όλους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Ο Πρόεδρος 

Νικόλαος Καραβασίλης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme