ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 2022-2023 – ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Μήνυμα Προέδρου Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Αγαπητοί μας γονείς, αγαπητά μας παιδιά, 

Μια ακόμα αθλητική σεζόν ξεκινάει, με πολλά όνειρα, πολλή διάθεση, όρεξη και μεράκι από όλους μας ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή!

Φέτος οι άνθρωποι του Συλλόγου μας, εργάστηκαν αδιάκοπα κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να προλάβουν το χρόνο και να σας υποδεχθούν στα ανακαινισμένα μας γραφεία, με τη γραμματέα μας να είναι πρόθυμη να σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για όλα μας τα τμήματα. Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε για ακόμα μια χρονιά πολλές ώρες άθλησης τόσο στο Κλειστό Γήπεδο που φέρει το όνομα του αείμνηστου προέδρου μας “Γιάννης Δημητριάδης“, όσο και στο Κλειστο Προπονητήριο, ενώ παράλληλα έχουμε ζητήσει στην πάντα συνεργάσιμη δημοτική αρχή, να εκπονήσει μελέτη για να κλείσει έναν ακόμα χώρο ώστε να αποφορτιστεί τόσο το Κλειστό Γήπεδο, όσο και το κλίμα στις σχέσεις των Συλλόγων που συνωστίζονται στις Κλειστές εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης. Τέλος, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Σύλλογός μας, ανανέωσε εμπρόθεσμα την εγγραφή του στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παρά τις όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Τη σεζόν που ξεκινάει, στο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας, έχουμε τη χαρά και την τιμή, να καλωσορίσουμε τον καταξιωμένο και πολύπειρο προπονητή μα πάνω από όλα εξαίρετο χαρακτήρα και άνθρωπο κο Παναγιώτη (Νότη) Κονδύλη. Οι συστάσεις και η παρουσίαση του κου Κονδύλη έχουν ήδη γίνει μέσα από το site μας, εκείνο όμως που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς εκ μέρους μου είναι πως τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου μας προπονητή, ήδη έχουν αρχίσει και φαίνονται.

Ο κος Κονδύλης έχει αναλάβει ένα 3ετές πλάνο που περιλαμβάνει την ανάδειξη νέων ταλέντων με σωστή αθλητική νοοτροπία, αρχές και σεβασμό προς τον αντίπαλο και τον συμπαίκτη που θα πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νέας Μάκρης . Όσον αφορά τα τμήματα Υποδομής Μπάσκετ, ο κος Κονδύλης θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου μας και σε συνεργασία με τους πολύπειρους προπονητές και συνεργάτες μας,  θα προσδώσουν μια ενιαία ανάπτυξη των αθλητών και των αθλητριών που επιλέγουν τον Ε.Σ. Νέας Μάκρης, προκειμένου να αγαπήσουν το άθλημα και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ως Πρόεδρος του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, δεν γίνεται να κλείσω χωρίς να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, κους Αλεξανδρή Αργύρη (Αντιπρόεδρο) και Καλλιανιώτη Αντώνη (Μέλος Δ.Σ. Υπεύθυνο Ακαδημιών Μπάσκετ) για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όσα έλαβαν χώρα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ενώ θα ήταν παράλειψή μου να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και τη συνεργασία του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ, κου Μανώλη Γεωργάτου καθώς και όλων των συνεργατών του.

Μέσα από το επίσημο site μας (www.esnm.gr), μπορείτε να παρακολουθείτε και να λαμβάνετε γνώση για τις δράσεις όχι μόνο του τμήματος μπάσκετ άλλα και όλου του Συλλόγου μας. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως φέτος θα υπάρχουν δύο νέες θεματικές ενότητες: Η πρώτη θα αφορά αφιερώματα και ιστορικές αναδρομές για όλα μας τα τμήματα, μέσα από την εξιστόριση γεγονότων έτσι όπως τα έζησαν διάφορα ιστορικά μας στελέχη αλλά και πρώην συνεργάτες μας, ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Η δεύτερη θεματική ενότητα, θα αφορά αποκλειστικά το κομμάτι του μπάσκετ, όπου θα υπάρχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αναφορά για την παρουσία στις ομάδες που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους, των αθλητών μπάσκετ που έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος στις ακαδημίες μας, καθώς για εμάς αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς που γίνεται διαχρονικά στις ακαδημίες μας!

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους τους προπονητές, αθλητές εφόρους, συνεργάτες και μέλη Δ.Σ. μας, αλλά και τους ανθρώπους όλων των Σωματείων του Δήμου μας, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε πρόοδος και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και με την προτροπή να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και ομόνοια μεταξύ μας, εύχομαι καλή πορεία σε όλες τις ομάδες του Δήμου Μαραθώνα. 

Με τιμή, 

Νικόλαος Καραβασίλης

Για την καλύτερη ενημέρωσή και εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να βρείτε παρακάτω το πρόγραμμα προπονήσεων του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και να το εκτυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε στις συσκευές σας πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Πληροφορίες για τους συνεργαζόμενους ιατρούς με το Σύλλογό μας μπορείτε να βρείτε πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Μπορείτε να προμηθευθείτε τα έντυπα της Κάρτας Υγείας αθλητών ως εξής:

  • Μπορείτε να τις προμηθευθείτε από την γραμματεία στην είσοδο του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Γιάννης Δημητριάδης“.
  • Μπορείτε να εκτυπώσετε το έντυπο σε δικό σας εκτυπωτή πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:
Έντυπο Κάρτας Υγείας
Για πληροφορίες – εγγραφές, η γραμματεία του Συλλόγου μας λειτουργεί καθημερινά 15:00 – 20:00
& Σάββατο 09:00 – 12:00

Ο Ε.Σ. Νέας Μάκρης, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” και προσφέρει σε όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί έως το 2007:

ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 

Για εγγραφή στο πρόγραμμα ρωτήστε στη γραμματεία του Συλλόγου μας

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme