ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BASKETBALL CAMP

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη διοργάνωση του 1ου Πασχαλινού BasketBall Camp!
 
Με την πρόσληψη του Coach Νότη Κονδύλη, το περασμένο καλοκαίρι, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης είχε θέσει ως βασική προτεραιότητα τους αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου. 
 
Τα αποτελέσματα στο έργο που επιτελεί ο Coach Κονδύλης λειτουργώντας ως τεχνικός διευθυντής, σε συνεργασία με τους πολύπειρους και αξιολογότατους προπονητές των τμημάτων υποδομής, δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές και κατευθύνσεις, έχει οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα και έπεται και συνέχεια…
 
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, θέλοντας να ενισχύσει αυτή τη προσπάθεια του προπονητικού μας team, διοργανώνει ένα 4ήμερο BasketBall Camp για αγόρια και κορίτσια 6 – 17 ετών, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, υπό την Αιγίδα της Κ.Ε.Δ.ΜΑ.
 
Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν υπό την καθοδήγηση του Coach Νότη Κονδύλη και την παρουσία των προπονητών της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου μας, καθώς και με παρουσίες “έκπληξη” για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. 
 
Το βιογραφικό του Coach Κονδύλη, είναι διαθέσιμο εδώ, και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι παροτρύνουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που αγαπούν το μπάσκετ, άσχετα αν ασχολούνται ήδη με το μπάσκετ ή όχι, άσχετα αν ανήκουν στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης ή όχι, να συμμετάσχουν στο Camp, ώστε να αποκτήσουν εικόνα, της προπόνησης, των οδηγιών και εν γένει της ψυχοσωματικής προετοιμασίας που απαιτείται για το άθλημα, από έναν παιδαγωγό – προπονητή με αναγνωρισμένη αξία και τεράστια εμπειρία στα τμήματα υποδομών.
 
Στη λήξη του Camp, θα υπάρξει κλήρωση και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομές για τους ίδιους ή / και τους γονείς τους στο Γυμναστήριο TFC!
 
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τους κυρίους Αντώνη Καλλιανιώτη (υπεύθυνος τμήματος Basket) τηλεφωνικά  στο 694 7304 4422 και τον κύριο Νίκο Καραβασίλη (Πρόεδρος Ε.Σ. Νέας Μάκρης) τηλεφωνικά στο 694 580 3580 ή μέσω Viber.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Camp για την πολύτιμη συνεισφορά τους
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme